Het leukste

Lokale kerstcadeau

Kies voor een lokaal kerstcadeau

Ook tijdens de feestdagen is de cadeaukaart, naast het standaard kerstpakket, een populair kerstgeschenk. Hiermee kiezen je medewerkers, collega’s of relaties zelf het cadeau dat het beste bij hen past. 

De Almelo Kadobon als kerstcadeau is een sympathiek alternatief voor al die landelijke cadeaukaarten. Hiermee steun je jouw mede-ondernemers in de regio en de lokale economie.
Maar nog belangrijker je geeft jouw medewerkers, collega’s of relaties echt die lokale beleving.

Bestel voor maandag 19 december dit lokale kerstcadeau dan zorgen wij dat de Almelo Kadobonnen  uiterlijk 21 december verstuurd worden.  

Stuur mij een gratis lokale cadeaukaart

Ontvang gratis een test Almelo Kadobon met cadeauverpakking om te bekijken of dit een leuk cadeau voor jouw werknemers is! Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Bestel voor maandag 19 december dit lokale kerstcadeau dan zorgen wij dat de Almelo Kadobonnen  uiterlijk 21 december verstuurd worden.  

De Almelo Kadobon een lokale beleving

Gezellig boodschappen doen bij de ambachtelijke kaasboer of slager inclusief gezellig babbeltje. Die goede wijn uitzoeken bij de wijnkoperij die jou precies kan vertellen welke het beste past bij het kerstdiner. En dat prachtige kerstbloesje shoppen bij die damesmodezaak waar ze altijd zo goed adviseren. Of gewoon lekker dineren bij dat te gekke restaurantje om de hoek. Lokaal heeft het allemaal!

Op dit moment kun je met de Almelo Kadobon terecht bij heel veel verschillende winkels, horeca en wellness. Genoeg keuze om je lokale kerstcadeau goed te besteden. Er is écht voor ieder wat wils.

Onder andere te besteden bij:

  • Bal Vismeesters
  • Boekhandel Broekhuis
  • Huuskes Kaas & Delicatessen
  • Slijterij “Het Promilage”
  • Nielz

Toch gelijk online bestellen?

Vragen of meer informatie?

Ons serviceteam staat voor je klaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Scroll naar top